UKK

Usein kysytyt kysymykset

Voinko tulla pelaamaan vaikka minulla ei ole omaa snookerkeppiä, eikä muita pelitarvikkeita?

Ehdottomasti. Tilasta löytyy kaikki, mitä pelaamiseen tarvitaan eli snookerkepit, liidut, restit, jatkeet ym.

En halua pelata julkisissa tiloissa muiden IHMISTEN katseiden alla, onko tilassa oma rauha?

Kyllä. Tämä on merkittävä ero perinteisiin biljardisaleihin ja baareihin verrattuna. Samassa kiinteistössä saattaa toki olla muitakin tapahtumia ja liikkua ihmisiä, mutta vuokraamaanne snookerhuoneeseen heillä ei ole sisäänpääsyä.

Kuinka monta henkilöä tilassa voi oleskella samanaikaisesti?

Tila on kooltaan n. 40 m² ja suunniteltu nimenomaan snookerin pelaamista varten. Toisin sanoen, ylimääräisiä istuimia tai muita kalusteita ei ole. Tämän vuoksi suosittelemme tilaa enintään neljän hengen ryhmille.

Voinko tuoda tilaan omia EVÄITÄ?

Kyllä, mutta älkää missään tapauksessa laittako snookerpöydän päälle mitään juomia tai ruokia. Peskää myös kätenne syömienne eväiden jälkeen, jotta lika ei kulkeudu ympäriinsä.

onko tuntiveloituksenne kalliimpi kuin kilpailijoilla?

Ei. Suurempien kaupunkien biljardisaleilla hinta on yleisesti n. 15€/tunti tai enemmän. Kyseiset paikat toimivat samalla anniskeluravintoloina, jolloin mahdolliset syötävät ja juotavat on myös ostettava paikanpäältä. Hinnoittelumme on siis erittäin kilpailukykyinen. Kymmenen euron tuntiveloituksella saa yksityisen tilan, jonne voi saapua omien eväiden kanssa.

Minkä takia varauksia ei voi tehdä arkiaamuihin tai myöhäisiltoihin?

Kyseessä on sivutoiminen yritys. Toimintaa pyörittää yksi henkilö kokopäiväisen palkkatyön ohessa, joten laajemmat palveluajat eivät ole mahdollisia. Suurimalle osalle alkuillat ja viikonloput ovat kuitenkin parasta aikaa harrastaa.

Miksi tarjolla ei ole muita maksutapoja kuin käteinen ja MobilePay?

Myös tähän on syynä toiminnan sivutoimisuus. Kortti- ja verkkomaksuista aiheutuu yrittäjälle sivukuluja, eikä näiden maksutapojen käyttöönotto ole siksi kannattavaa.

Mitä teen, jos vahingOssa vaurioitan TILAN VÄLINEISTÖÄ TAI IRTAIMISTOA?

Ilmoita tapahtuneesta vahingosta välittömästi puhelimitse, niin asia saadaan hoidettua kuntoon mahdollisimman nopeasti. Älä yritä peitellä vahinkoa, vaan kerro rehellisesti, mitä on tapahtunut.

Miten huolehditte koronaviruksen ja muiden infektiotautien leviämisen ehkäisemisestä?

Snookerpöydän verka putsataan ennen jokaista vierailijaa. Myös muut kosketuspinnat, kuten pallot, kepit, restit ja vallien puuosat käydään läpi. Tilasta löytyy käsidesiä ja kertakäyttöisiä paperipyyhkeitä. Ohjeistamme jokaisen vierailijan pesemään kätensä ennen pelaamisen aloittamista ja tulemaan paikalle ainoastaan terveenä.